top of page
shutterstock_369193766.jpg
Natura ICON no background-14.png

Massatges

shutterstock_777884713.jpg

Descontracturant

 

Relaxem la teva musculatura de forma general o localitzada per millorar les contractures que es formen a causa de l'estrès, les males postures, la falta de descans, o per dur una vida massa sedentària.

shutterstock_1723608778.jpg

Relaxant

 

Teràpia manual per estimular el benestar del cos i la ment mitjançant la producció d'endorfines que ajuden a reduir el dolor i l'estrès, i a arribar a un estat profund de relaxació.

shutterstock_1367944793.jpg

Circulatori

 

Mitjançant moviments especialitzats activem la irrigació sanguínia per afavorir l'intercanvi cel·lular. Serveix per a millorar els trastorns circulatoris, la cel·lulitis, les cames cansades, la retenció de líquids, els edemes, les lesions musculars, les contractures, les varius i la pesadesa de cames.

masajes-19 copy.jpg

Reflexologia podal

 

Teràpia mil·lenària basada en la relació que existeix entre les diferents parts de l'organisme i els punts energètics dels peus. Mitjançant punts de pressió aconseguim millorar notablement el teu estat físic i mental per mitjà d'un estímul curatiu total.

shutterstock_716471497.jpg

Drenatge limfàtic

 

Massatge suau i lleu per alleujar tensions de manera localitzada i estimular la circulació limfàtica, redueix la inflamació i millora la retenció de líquids.

Natura BOOKING-07.png

Reserva la teva cita ara

Envia'ns un Whatsapp o truca'ns per telèfon i reservarem el teu tractament el més aviat possible. No esperis més, sigues la millor versió de tu mateix/a!

bottom of page